Over VanDijk

Mijn drang om verhalen te vertellen, zat er al vroeg in. Enkele jaren terug vond ik tijdens een verhuizing in oude dozen stapels schriftjes van mijn lagere schooltijd. Daarin stonden levendige opstelletjes die ooit waren ontsproten aan mijn kinderbrein en bovendien rijk geïllustreerd met prachtige tekeningen. Ik wilde als kind al mensen raken met woorden en beelden. Met verhalen.

Journalistiek

Het was dan ook niet zo verwonderlijk dat ik na mijn studie politicologie en een postdoctoraal ‘journalistiek voor academici’ bij De Telegraaf belandde. Vijftien jaar heb ik als journalist met heel veel plezier gewerkt op verschillende redacties en schreef ik allerlei genres: van smeuïge eetrecensies, tot zware menselijke drama’s en stevige rechtbankverslagen.

Online copywriting

In 2016 was het tijd voor een nieuw avontuur. Ik besloot voor mezelf te beginnen en volgde een opleiding tot content marketeer. Tegenwoordig help ik bedrijven in hun content marketing, hun online copywriting en hun bedrijfsverhaal. Iedereen heeft iets interessants te vertellen. Ik heb er namelijk een neus voor.
 

Stuur mij een mail voor meer informatie. Ik reageer altijd binnen 24 uur (maar meestal veel sneller dan dat).